2. Maskulin Kærlighed

2. Maskulin Kærlighed

699.00

En healings-lydfil, der transformerer dig og gør dig magnetisk, så din kvinde vil søge dig. Den lærer dig at tackle hendes omskiftelighed og klæder dig på, så du til enhver tid kan matche hende. Afspil lydfilen og lad den gøre arbejdet for dig!
Varighed ca. 26 min.

Add To Cart

"Jeg har fundet ud af, at en "sidegevinst" ved at være åben, at turde være sårbar, at være på Herrens mark, hvor ikke alting kan styres - er at føle sig meget mere som en mand! Det føles mere naturligt at være helt mig selv og samtidig har jeg en kæmpe lyst til at passe på min kvinde, på vores forhold, vores relation, at forsørge hende, at forkæle hende - i det hele taget at lade hende mærke, at jeg altid er der, men også at kunne sige til min kvinde "hold nu lige kæft altså". Af og til kan jeg godt mærke, at det er nyt terræn, og det ryster lidt indeni - men det falder hurtigt på plads.
Jeg har fået ny indsigt om mig selv. Hviler bedre i mig selv, men er også blevet mere ambitiøs med mig selv. Barren har fået et nøk opad.
Jeg føler mig elsket for netop den, jeg er og det giver en fantastisk ro. Fundamentet synes klippestærkt og lige nu bliver det ved at blive endnu stærkere. Et kram, et kys, et klem, et blik er alle blevet mere kraftfulde og har nu nærmest en mening. Blot et øjeblik kan give den der stærke følelse af at høre sammen. Jeg kan sige tingene uden omsvøb, for min kvinde dømmer mig ikke - og vi ved begge, hvor vi hører til. Det er simpelthen blevet mere enkelt.
Og så flyttes sex til et helt andet niveau. Det er først, når man mærker sex som en forening, at det hele bliver meget federe. Elskoven synes at kunne vare evigt, og det er alligevel for lidt. Og måske derfor når også orgasmen en helt anden intensitet. Der er konstant lyst til mere - ikke blot fra mig, men også fra min kvinde. Eneste ulempe er, at det bliver til meget lidt søvn ! :-) . Det lyder som en nyforelskelse, men vi har været sammen i flere år.
Jeg oplever en ny standard og jeg kan ikke gå tilbage til det udgangspunkt, jeg kommer fra. Det er ikke interessant længere. 50 år har det taget mig at finde ud af, hvad kærlighed er for en størrelse. Lydfilerne og du har for alvor vist mig vejen - TAK Annette".
Niels Bo


Vil du arbejde videre i et individuelt forløb, som går endnu dybere, kan du læse mere her