Referencer


Tak for en magisk rejse. Ville ønske jeg havde optaget den, så jeg kunne høre den igen og igen.
Jeg er dybt taknemmelig for de sessioner, jeg har fået. Jeg har prøvet rigtig mange behandlere og det helt unikke ved Annettes behandlinger er, at det er som om, de går helt ind i min kerne og ændrer nervebaner og gamle overbevisninger, så jeg bagefter ikke behøver handle anderledes. Der sker automatisk noget andet i mit liv.
Jeg tiltrækker andre mennesker, situationer, muligheder og jeg reagerer anderledes, end jeg gjorde før. Behandlingerne har ændret min vibration.
Tusind tusind tak for hjælpen, Annette.
Det har hjulpet mig tættere på den, jeg ER helt dybt indeni. 

Michael


Indrømmet – det var med en vis skepsis, at jeg mødte op hos Annette første gang. Når man som jeg, bevæger sig rundt i en international forretningsverden, hvor alt måles i KPI og nøgletal, så virker det underligt, uforklarligt, diffust og vanskeligt at tro på, at Annette kan bevæge mig og naturligvis ville jeg gerne på forhånd have, at vi lavede en handlingsplan for forløbet.
Men Annette fik mig på andre tanker og hvis du tør lade tingene ske uden at tænke så meget – så kommer gevinsten med en styrke og kraft, som du ikke kan forestillle dig. Hvis du ikke er virkelig klar til forandring, så må du hellere blive hjemme.
Gennem både mit job og privatliv har jeg mødt mange anerkendte coaches/mentorer, men ingen på højde med Annette, der med sin indsigt, livsklogskab, kærlige skub (læs: spark) og helt formidable evne til at kommunikere tingene klart og tydeligt til dig, kan få dig til at finde den bedste udgave af dig frem og få sluttet fred med fortiden og dæmonerne.
Forvent ikke at blive talt efter munden, men forvent en kærlig guide, der med sikker hånd får dig til at flytte dig.
Jeg kan kun give Annette de allerbedste anbefalinger både i privat regi, men i høj grad også som en, der kan flytte og motivere din organisation hen mod bedre resultater i en stadig mere krævende global konkurrencesituation. Og hvis du, som jeg, tænker value for money, så får du fuldt udbytte af din investering i dig selv eller i din virksomhed.

Stig Hansen, Direktør 


Jeg har den største respekt for det, Annette kan og ikke mindst har gjort for mig.
Hun er sindssygt dygtig til at gøre det, hun gør. Jeg kan ikke præcist sige, hvad det er, hun kan - mine ord vil ikke helt retfærdiggøre hende. 
Sidst jeg var hos Annette, lavede jeg en Opstilling. Figurerne fik navne, funktioner og etiketter. Som tiden skred frem, landede den smukkeste følelse af at komme hjem, at give slip, at finde ro. Kunne mærke effekten i kroppen og har siden været fuldstændigt klar over, hvad jeg kommer fra og hvad jeg vil gøre. Det gav styrke til at holde fast i den nye indsigt.
Der er åbnet op for en bevidsthed på et langt dybere plan, som helt konkret skaber et bedre flow, mere momentum i mit liv og en større bevidsthed omkring, hvordan jeg håndterer livet på den fede måde.

Robert Rolfsted, REINVENTORS


For mig har Annette været en kompetent og tillidsvækkende guide til forsoning i forhold til gamle konflikter og følelsesmæssige blokeringer.
Hendes arbejde har givet mig en bedre relation til vigtige personer i mit liv, og det er en uvurderlig gave.
Tak!

Lars Andreasen, Direktør


Jeg blev anbefalet at søge Annettes coaching i faglig sammenhæng - og det er en anbefaling, jeg er glad for.
Annette er skarp på det indre menneske - som er bag det slør, vi dækker vores usikkerhed af med.
Hun evner med sin skønne personlighed og sine værktøjer og indlevelse at afmontere forbehold og får fundet de store linier i ens historie, som kan være glemt midt i den daglige travlhed.
På en måde får man genetableret kontakt med sin urkraft og mod på at ændre kurs tilbage mod at være mere autentisk som menneske.

Michael Qvortrup, Designchef


Du er det fineste, kærligste menneske. Et af de mest rummelige,  hjertelige, mest blide, sensitive, skarpe, intuitive og på en nærværende og omsorgsfuld måde, så man bare trækker vejret og føler sig tryg.
Jeg har næsten ikke lukket et øje af bare begejstring over dét, du var med til at skabe.
Hold nu op mine hænder klapper og hjertet bliver stort!
Du er en stjerne - tak!

H. R. , Kropsterapeut


Det er omsorg på det dybeste plan, du yder. At blive læst og fortolket med en så nænsom autoritet, det er kun de heldige, der oplever det. Der var ikke en sætning, der ikke hang sammen med den foregående. Rejsen sluttede helt inde. Det var både bevægende og befriende.

Claus Bruun Hansen, Billedkunstner


Annette kan noget, der rækker ud over det sædvanlige. Først og fremmest arbejder hun med en ro, der smitter og en intensitet, der forbavser. Hendes evne til at fange og opløse skjulte mønstre og forhindringer er fabelagtig. Jeg mærkede allerede efter første session en ny ro i sindet og en fornemmelse af at være på rette vej. 
Sessionerne med Annette har givet mig et bedre fundament for mine beslutninger og en bedre forståelse af, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Jeg har i dag en helt ny energi og et stærkere fokus.

Mikael Lykkegaard, CEO